Pink Ribbon feest voor Thea Ketelaar

Deze maand is staat in het teken van Pink Ribbon.  De gehele maand staat borstkanker centraal. Één op de acht vrouwen krijgt te maken met deze ziekte. Maar ook mannen kunnen borstkanker krijgen.

Vandaar dat aandacht voor deze ziekte belangrijk is. Onderzoek naar oorzaken en behandelingen blijven belangrijk. Zo ontdekte Thea Ketelaar uit Bolsward in januari een knobbel en al snel bleek dat zij borstkanker had. Ze kreeg twee operaties en een aantal chemokuren.

Ook werd ze nog bestraald en 26 september kreeg ze haar laatste bestraling. Omdat de toekomst er nu goed uitziet vonden haar vriendinnen het tijd om haar te verassen. En vierden ze zaterdag een feestje welke in het teken stond van Pink Ribbon en de goede vooruitzichten van Thea. Als eerste ging de de vriendinnen club ontbijten bij de Hema om er daarna een gezellige dag van te maken. 

(klik op foto voor groter formaat)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.