Pinautomaat Rabobank leeg

Als gevolg van de staking van het personeel van waardetransporteur Brinks is sinds dinsdagavond de pinautomaat van de Rabobank in Bolsward leeg.

Het personeel van Brinks begon de staking afgelopen zaterdag en vandaag deed de rechter uitspraak en vond dat de staking door kon gaan. De bank adviseerde intussen de gebruikers om zoveel mogelijk de betalingen in de winkels met de pinpas te doen.

De bonden hebben aangegeven dat ze niet eindeloos door zullen gaan met de staking, mochten de lege pinautomaten problemen opleveren dan zal er weer bij worden gevuld.

Mocht u nog willen pinnen dan kan dit bij de ABN Amro bank en de Hema.Maar ook kunt u max. 100,- bij pinnen bij een (kleine) aankoop bij de ING in de Primera. Mocht de ABN-AMRO voor 17:00 uur leeg zijn, dan blijft de Primera open tot 18 open en kunt u uw oudejaarsloten kopen ook tot 18:00 uur.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.