Picknicken in het Julianapark tijdens Bolsward Connect

Bolsward – Bolsward Connect organiseert vanwege het prachtige weer een speciale picknick editie! Het evenement, dan normaal iedere maand in de bibliotheek van Bolsward plaats vindt, verhuist voor één keer naar het Julianapark.

Foto via FB ZW Friesland Connect

Zaterdag 21 april van 10.30 tot 12.30 is iedereen welkom om gezellig samen in het park picknicken, hapjes te proeven uit verschillende landen, te genieten van ijskoude limonade, mooie gesprekken, leuke muziek en een potje voetbal!

Jong en oud is welkom, de organisatie verzorgd de hapjes en drankjes en hier zijn geen kosten aan verbonden. Er is een kinderoppas aanwezig die leuke activiteiten met de kinderen gaat doen, zodat de ouders lekker kunnen ontspannen en kletsen.

Iedereen is welkom om zijn of haar vrienden, familie en buren uit te nodigen via het Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1755355607836700/

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.