Photogifts.nl introduceert aluminium canvas in Nederland

BOLSWARD- Photogifts.nl introduceert een nieuwe innovatie: AluCanvas®. Hiermee combineert Photogifts.nl aluminium en canvas, de twee populairste producten in het assortiment. Net als op canvas loopt de foto door op de randen, iets wat voorheen niet mogelijk was.

In tegenstelling tot het traditioneel printen op een vlakke aluminium plaat, wordt de inkt bij het AluCanvas® in gasvorm aangebracht en voorzien van een speciale coating. De inkt hecht zich aan de coating tot een glanzend geheel met diepe, krachtige kleuren. Deze innovatieve techniek, die sublimatie heet, laat de foto op de randen doorlopen voor een canvas look.

“Photogifts.nl wil producten van ‘museumkwaliteit’ leveren en sublimatie is een techniek die past bij dit streven. We zijn het eerste bedrijf in Nederland dat dit product levert”, vertellen mede-oprichters Kevin Huitema en Jelle Smid trots.

AluCanvas® is een gewenste aanvulling op het assortiment. Photogifts.nl heeft al meerdere prijzen mogen ontvangen voor de kwaliteit en prijs van hun producten. Onlangs kreeg het Bolswarder bedrijf het prestigieuze keurmerk Thuiswinkel Waarborg toegekend. Hiermee voldoet Photogifts.nl aan de strengste eisen op het gebied van service en kwaliteit.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *