Peuterspeelzaal ‘de Opstap’ verhuisd

Bolsward-Peuterspeelzaal “de Opstap” van Sisa Kinderopvang is verhuisd van de locatie op de Brigade Irenelaan naar een nieuw onderkomen op de Burgemeester Praamsmalaan 31, waarin ook het kinderdagverblijf Villafleur van Sisa Kinderopvang gevestigd is.

Hier is een op de peuterleeftijd gericht speellokaal en een afgeschermde tuin. Er zijn verschillende speelhoeken gemaakt waarin voor kinderen genoeg te ontdekken valt. Peuterspeelzaal “de Opstap” werkt met het VVE (voorschoolse en vroegtijdige educatie) programma Uk en Puk. Het programma is gericht op het ontwikkelen van taalvaardigheid, samenwerken, motoriek en ruimtelijk inzicht. Alle peuterleidsters hebben een training gevolgd om dit programma aan te bieden.

In het aanbieden van activiteiten wordt vanuit de organisatie gekeken naar samenwerking met het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de basisscholen.
Van 17 november tot en met vrijdag 5 december worden in samenwerking met basisschool “de Opstap” muziekworkshops aangeboden aan alle groepen van de basisschool en aan de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang van Sisa Kinderopvang

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.