pchulpFriesland

pchulpFriesland is een jong en dynamisch bedrijf dat computerdienstverlening biedt en zich van andere ict bedrijven onderscheidt door haar diensten aan te bieden op locatie.

 

Met pchulpFriesland haalt u een expert in huis die u graag helpt met uw pc problemen. Maar u ook graag adaviseert over de aankoop van uw hard en software.

 

Er is jarenlange ervaring binnen het bedrijf, werkt men volgens het no cure no pay systeem. Heeft men garantie op onderhoud en reparatie. Is het eerste contact geheel vrijblijvend. Geen hoge voorrijkosten. Hulp via internet is altijd gratis. En men werkt volgens vaste prijzen en niet volgens uurtarief.

 

pchulpFriesland heeft een belangrijke rol gespeeld in de tot standkoming van de website van TV Bolsward.

Ga naar de website van pchulpFriesland

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.