Pas geverfde muziekkoepel Julianapark alweer beschadigd

Afgelopen week waren werknemers van Timme Schilders druk  bezig met het opknappen van de muziekkoepel in het Julianapark van Bolsward.

Helaas bleek vandaag dat de plaatselijke hangjeugd de verflaag van de leuning alweer beschadigd heeft. Zo staan er twee meisjesnamen te lezen in de witgeverfde leuning van de voormalige pauwenkooi.

Dennis Zijlstra twitterde eerder deze week nog “Het #Julianapark Bolsward word weer netjes maar voor hoe lang? #hangjeugd #Timmeschilders.” 

Vrijdag kon hij helaas al vertellen dat het niet lang heeft geduurd. Want vrijdagavond kon hij helaas bovenstaande foto twitteren met de tekst:”Opknappen #Julianapark #Bolsward vanmorgen was de schilder nog druk bezig! Nu alweer verkloot #hangjeugd #toezicht ??”.

Eerder deze zomer was er ook al sprake van vandalisme. Toen werden in het rosarium de rozenbogen vernield.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.