Parodialoop met Kids-run in Tjerkwerd

De inmiddels vermaarde Parodialoop wordt op zondag 30 april – komende zondag dus – weer gehouden. De start is om 14.30 uur voor dorpshuis It Waltahûs in Tjerkwerd.

Foto via Tsjerkwert

Het 7,4 kilometer lange hardlooprondje Tjerkwerd–Parrega–Dedgum–Tjerkwerd wordt jaarlijks georganiseerd door IisklupTsjerkwert. Er wordt gestreden in vier categorieën: dames en heren vanaf 17 jaar en meisjes en jongens van 12 tot en met 16 jaar.

Kids-run

Voorafgaand aan de Parodialoop houdt Iisklup Tsjerkwert weer een Kids-run. De start van de Kid-Run is om 13.30 uur, eveneens voor It Waltahûs. Kinderen in de leeftijdscategorie van 7 tot en met 9 jaar lopen een parcours van 1,3 kilometer door het dorp. Voor kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar is er een parcours uitgezet van 2,6 kilometer.

De inschrijving voor zowel de Parodialoop als de Kids-run start om 13.00 uur. Het inschrijfgeld voor de Parodialoop bedraagt 6 euro. Het inschrijfgeld voor de Kids-run is 3 euro.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.