Parkeerplaatsen op Katterug

Als het aan B en W van de gemeente Súdwest-Fryslan lig, zullen op de groenstrook Katterug, naast de Martinikerk,  18 parkeerplaatsen gerealiseerd worden.

Burgemeester en wethouders willen op deze plek parkeren mogelijk maken vanwege de onlangs ontstane ophef over het betaald parkeren in het centrum. De gemeente wil binnenkort overgaan tot alleen nog maar digitaal betaald parkeren in Bolsward en Sneek. Om ervoor te zorgen dat  mensen zonder smartphone toch nog kunnen parkeren op loopafstand van het centrum is deze plek volgens B en W een ideale locatie.

Het voorstel zal in de eerst volgende raadsvergadering besproken worden.  Omdat de bomen gewoon kunnen blijven bestaan, verwacht de B en W geen problemen om de extra parkeerplaatsen voor Bolsward te ontwikkelen.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.