Parkbopbestuur tevreden over niuwe opzet festival

De nieuwe opzet van Parkbop was dit jaar zeer geslaagd en mede door het mooie weer bleef iedereen langer aanwezig en genoot van de gezelligheid met een biertje op een kleedje.

De 10 bands die mochten spelen, hebben zich van hun beste kant laten zien en het drinken en de foodtrucks werd ook gretig afgenomen. Dat is maar goed ook want op die manier kan ParkBOP blijven bestaan.

We willen ook iedereen bedanken die meegeholpen hebben om ParkBOP mede mogelijk te maken en dan ook met name de sponsoren en alle ruim 4000 bezoekers. Het was voor velen even wennen dat er maar 1 hoofdingang was maar dat was nodig om controle te houden over de grote toestroom publiek en de controle op glas en blik.

Gelukkig werd er goed gehoor gegeven en werd er nauwelijks glas of blik meegenomen. Daar willen we als bestuur iedereen voor bedanken. Een zeer geslaagd ParkBOP festival en een mooie opmaat voor Heamiel dat over 4 weken ook alweer in het mooie park plaats vindt.

Foto’s Martinus Jansen

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.