ParkBop klaar voor jaarlijkse feest in Julianapark

ParkBOP is het jaarlijks terugkerend muziekevenement in het Julianapark in Bolsward.

Een prachtige locatie midden in de stad met een ontzettend goede sfeer. Ieder jaar op Hemelvaartsdag staat de hele middag staat in het teken van nieuw opkomende bands. De nieuwe bands die deze dag spelen willen dat graag doen voor een groter publiek en het Julianapark is het ideale podium.

Het aantal aanmeldingen voor Parkbop is enorm, vandaar dat de organisatie dit jaar met twee volwaardige podia  gaat werken.  De organisatie lat weten dat het voor het publiek een verrassend festival sfeertje gaat worden. Waarbij voor zowel de volwassene als de kinderen iets te vieren valt. Daarnaast zijn er foodtrucks en is er uiteraard iets te drinken.

Hieronder een aantal bands die komen spelen.

Een van de bands op ParkBOP is de winnaar van de Atrium Band Contest 2016: So Be It !
So Be It is een Friese rockcoverband uit de omgeving van Sneek. Ze spelen nummers van bands als Guns ‘N Roses tot The Scene en van Toto tot Kensington.

Een band die zich ook mag melden op ParkBOP is de band Fading Edge, deze band is een energieke rockcover band uit Oppenhuizen, Uitwellingerga en Bolsward. Zij spelen covers van onder andere Kings of Leon, Foo Fighters, Guns ’n Roses, AC/DC, Arctic Monkeys. Op het podium zijn zij een energieke band waarbij ook het publiek niet stil kan zitten.

The Sign of Leo is een band uit omgeving Groningen. De band speelt indie/Chill rockmuziek met invloeden uit de jaren ’60, ’70. Ze schrijven en componeren veel eigen muziek, wat het beste omschreven kan worden als ‘independent rock’.

Delta V: “Rock ’n Roll met stijl” Detla V is een driekoppige rock- band uit omgeving Harlingen. Zij spelen o.a. covers van Led Zeppelin, Red Hot Chili Peppers, Linkin Park, Jett Rebel en Daft Punk.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.