Paintrun laat indruk achter

Na afloop van de paintrun riep iemand van uit het publiek tegen de deelnemers dat ze wel snel onder de douche moesten stappen want anders zou het kleurrijke goedje wel eens kunnen blijven zitten.

En voor veel deelnemers bleek die waarschuwing uit te komen want veel kapsels bleken na het douchen nog behoorlijk verkleurd te zijn. En ook bleek bij sommige deelnemers dat de huid niet goed schoon was te krijgen. Het regende dan ook telefoontjes op de dag na de paintrun.

Ook verschillende kapperszaken in Bolsward konden merken dat er een paintrun was geweest want in ieder geval vijf deelnemers lieten hun haar opnieuw verven.

Het Heamielcomité biedt via Facebook excuses aan en laat weten:”We hebben vandaag vragen gekregen welke verf er gebruikt is. Bij een groep mensen gaat de verf moeilijk uit het haar en van de huid. Inmiddels hebben we navraag gedaan bij de leverancier van de verf en er is duidelijk geworden dat de geleverde verf, in tegenstelling tot het voorgaand jaar, lastiger te verwijderen is. Van de leverancier hebben we de volgende tip gekregen: Gebruik een handdoek en sterke make-up remover of scrubgel”.