Oud Bolswarder Peter Sikkens werkt aan videoclip Blackbird

De geboren en getogen Bolswarder cinematograaf Peter Sikkens werkt momenteel mee aan een videoclip in New York.

(via omroep Sudwest)

De clip wordt naar verwachting in september van dit jaar uitgebracht. Opnames voor het nummer “The Man for the Boy” door de Nederlandse zangeres Blackbird (Merel Koman) vonden plaats in Brooklyn en Manhattan en wordt geregisseerd door Caatje van Leeuwen.

Peter Sikkens heeft inmiddels een groot aantal korte filmprojecten in New York op zijn naam staan. Na zijn voltooide studie Industrieel Ontwerp aan de Universiteit Twente waagde hij de oversteek naar de Verenigde Staten om aan de New York Film Academy het vak cinematografie te gaan studeren. Na deze opleiding (zeer) succesvol te hebben afgerond, werkt hij nu inmiddels bijna een jaar als freelance cinematograaf / Steadicam-operator en wordt hij voor diverse projecten gevraagd.

Zo werkte hij onder meer aan de opname van een muzikale video ter ondersteuning van de kandidatuur van presidentskandidaat Bernie Sanders in de voorverkiezingen dit jaar.

Op de foto Peter Sikkens met zangeres Blackbird

Foto via Blackbird 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.