Orkestlessen en open les majorettes bij CMV Oranje Bolsward

Afgelopen weken zijn Martijn Oostra en Harm Bosma langs de basisscholen geweest in Bolsward. Zij hebben instrumentale lessen verzorgd op blaasinstrumenten en slagwerkinstrumenten.

Alle kinderen uit Bolsward kunnen zich opgeven voor orkestlessen. Deze lessen beginnen na de meivakantie. In 10 lessen wordt toegewerkt naar een groots eindconcert op 15 juli. Op vrijdag 21 april organiseert CMV Oranje een open les voor de majorettes.

Deze open les is van 16:00 uur tot 17:00 uur in de sporthal van de Sint Maartenschool. Iedereen kan komen kijken en meedoen met de les. Voor de majorettes begint na de vakantie ook een periode waarin de kinderen 10 proeflessen kunnen krijgen.

De majorettes zullen ook meedoen met het concert op 15 juli. Voor dit hele traject heeft CMV Oranje Bolsward een mooi subsidiebedrag ontvangen van de gemeente Súdwest Fryslân.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.