Organisatie tevreden over verloop tweede editie Helly Hansen Paasloop

Door de weersomstandigheden stonden er iets minder deelnemers aan de start dan vorig jaar maar toch is de organisatie meer dan tevreden over het verloop van de tweede editie van de tweede editie van de Helly Hansen Bolswarder Paasloop.

Foto Jens de Witte

Want met 71 kinderen en 132 volwassenen was het op deze druilerige middag toch gezellig in het centrum van Bolsward.

Als eerste mocht de jeugd zich van zijn sterkste kant laten zien. En als er ergens fanatisme te zien is, dan is dat wel bij de strijd tussen de jeugd. Gerrie Kneteman had het al over de dood of de gladiolen en sommige deelnemers lopen dan ook om er vooral voor te zorgen dat ze niet ingehaald gaan worden. Soms alleen en soms met papa of mama aan et handje. En soms komen de tranen van de vermoeidheid, de pijn of stiekem toch het verlies naar boven. Maar die tranen zijn vrijwel direct verdwenen als de medaille is omgehangen.

Foto’s Jens de Witte  

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.