Oranjecomité Bolsward zoekt bestuursleden

Het Oranje Comité Bolsward zoekt nieuwe bestuursleden om volgend jaar een mooie Koningsdag te kunnen organiseren in de stad.

Door vertrek van een bestuurslid is er ruimte voor een of twee nieuwe leden. Ervaring is volgens het comité niet noodzakelijk. Er zitten genoeg ervaren leden in het bestuur die je graag “de kneepjes van het vak willen leren”. Enthousiasme en creativiteit zijn wel een pré. Want naast de vaste programmaonderdelen zijn we altijd op zoek naar nieuwe en verrassende activiteiten die de Bolswarder bevolking aanspreken.

Na de zomer beginnen we met onze maandelijkse vergaderingen (meestal op de dinsdagavond) die, naarmate we dichter bij Koningsdag (27 april) komen, vaker per maand plaatsvinden. Buiten de vergaderingen zijn er werkzaamheden als afspraken maken over de diverse programmaonderdelen, de ronde langs het Bolwarder bedrijfsleven en het rondbrengen van de post naar de donateurs.

Maar ook hier geldt het aloude principe “vele handen maken licht werk”.
Lijkt het je wat? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van het Oranje Comité Bolsward door het invullen van het contactformulier of het sturen van een e-mail naar bestuur@ocbolsward.nl . Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.