Oranje Comité Bolsward in het nieuw!

Vorig jaar introduceerde Koning Willem Alexander Koningsdag ‘nieuwe stijl’.

Een kleurrijk spektakel met muziek, sport en cultuur. Of zoals de Koning het zelf zegt “een feest dat zich altijd aanpast aan nieuwe tijden”. Maar welke onderdelen er ook op het programma staan op deze feestelijke dag, heel Nederland is toch ook vooral benieuwd naar hoe Koningin Maxima en de drie prinsesjes er uit zullen zien!

Nadat het Oranje Comité Bolsward (OCB)sinds vorig jaar het Koningsdagprogramma in Bolsward in nieuwe stijl heeft gebracht is het dit jaar tijd voor een eigen nieuwe stijl van de bestuursleden. Sportief en netjes, comfortabel en representatief maar vooral herkenbaar. Hendriksen Fashion uit Bolsward voelde precies aan waar het OCB naar op zoek was. Hendriksen Fashion heeft voor jong en oud, casual en gekleed een veelvoud aan merken in uiteenlopende stijlen. Comfort en persoonlijke service staan hoog in het vaandel.

Het Oranje Comité Bolsward is dan ook erg verheugd dat Hendriksen Fashion kledingsponsor van het OCB is geworden. Op Koningsdag 2016 is dan ook niet alleen het programma maar zijn ook de bestuurleden helemaal in “nieuwe stijl”.

Zie voor het programma van Koningsdag 2016 onze website www.ocbolsward.nl . Het programmaboekje wordt ook dit jaar weer huis aan huis verspreid in Bolsward.

Op de foto van links naar rechts: Rob Hendriksen (Hendriksen Fashion), Zus Pieksma (OCB), Grietje Tijmstra (OCB), Thea Schipper (voorzitter OCB), Bianca Blaeser (OCB) en Sandra Hendriksen (Hendriksen Fashion). Op de foto ontbreekt OCB bestuurslid Evert Timmer-Daams.

Voor mobile telefoon gebruikers, klik hier voor de foto

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *