Optiek Peter voor vakmanschap en kwaliteit

Optiek Peter is de opticien die laat zien dat vakmanschap en kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Eigenaar Peter Spoelstra heeft jarenlange ervaring in zowel de particuliere optiek als bij een brillenketen. Waar bij de particuliere optiek de kwaliteit voorop staat en daar flink voor betaald moet worden, is het bij een brillenketen precies andersom! Daar gaat het om zo veel mogelijk brillen te verkopen voor een zo laag mogelijke prijs en de kwaliteit is een minder belangrijke factor!

Alhoewel Peter ruim 9 jaar als franchise-ondernemer in Bolsward geprobeerd heeft om het beste van die twee werelden te combineren, ben je toch altijd gebonden aan de “wetten” binnen een franchiseformule. Aangezien de franchisegever besloten heeft om de franchiseformule te stoppen, bood dat voor Peter de kans om zijn droom te gaan realiseren. Een eigen Optiek, waar er geen concessies aan vakmanschap en kwaliteit worden gedaan en waar aan een bril een eerlijke prijs hangt!

Een ieder die Peter en zijn medewerkers nog niet kent, wordt uitgenodigd om het bovenstaande zelf te ervaren. De koffie staat altijd klaar op de Dijkstraat 41 in Bolsward.

Website Optiek Peter

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.