Optiek Peter verstrekt vuurwerkbrillen op de basisscholen Sint Maarten en De Bron

Elk jaar opnieuw lopen mensen oogletsel op door vuurwerk. Bescherming van de ogen is niet alleen belangrijk bij het afsteken van vuurwerk, maar ook bij het kijken naar het vuurwerk is bescherming essentieel.

Met deze actie voor de twee grootste basisscholen in Bolsward wil Optiek Peter benadrukken om voorzichtig met vuurwerk om te gaan. Het dragen van de vuurwerkbril moet het aantal slachtoffers met oogletsel door vuurwerk zoveel mogelijk terugdringen. Ondanks vele voorlichtingen over de gevaren van vuurwerk gebeuren er elk jaar toch
weer veel ongelukken die voorkomen hadden kunnen worden door het dragen van een vuurwerkbril.

Laat het je niet overkomen en bescherm je ogen!

Bij de foto: Lenthe Spoelstra, leerling van groep 3 showt de eerste bril terwijl Peter Spoelstra van Optiek Peter de tweede bril uitreikt aan Annelies van der Pol Bouma, leerkracht van de Sint Maartenschool. (klik voor groot formaat)

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.