Optiek Peter en Es-ster één jaar samen aan de Dijkstraat 41

Wie jarig is trakteert! Dus is er zaterdag 17 oktober een proeverij bij Es-ster in de Workshopruimte achterin de winkel.

Laat u verrassen door de diverse verse biologische taarten uit eigen keuken. Laat u informeren over de verschillende workshop mogelijkheden. Es-ster, is niet alleen breien en haken, maar ook taarten en workshops.

Bij Optiek Peter krijgt u bij elke aankoop een leuke muzikale attentie, zolang de voorraad strekt!
Als u dan toch in de winkel bent kunt u van de gelegenheid gebruik maken om de gehele nieuwe collectie te bekijken en passen. Nieuwe merken als Calvin Klein en Nike zijn toegevoegd.

En voor de nieuwe Ray-Ban collectie geldt een speciale aanbieding: Een Ray-Ban montuur incl. Zeiss enkelvoudige glazen voor €199,- all-in!

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.