Oproepkracht gezocht Kinderopvang De Bron/Blinker

Voor onze kinderopvang locatie De Bron/ Blinker in Bolsward zoeken wij een invalkracht. Wij bieden opvang aan op ons kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Onze medewerkers zijn onze troef. Als de vaste medewerker van de groep afwezig is door verlof of ziekte kom jij hem of haar vervangen.

Foto via Kinderopvang Friesland

Belangrijk werk waarvoor we jouw bruisende, energieke en enthousiaste bijdrage nodig hebben!
Ben je in het bezit van een MBO SPW diploma, maar ook met hbo Pedagogiek, SPH of Pabo ben je welkom, heb je relevante werkervaring, ben jij flexibel inzetbaar, heb je aantoonbare affiniteit met kinderen, kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken, bij voorkeur ben je in het bezit van een VVE-certificaat en ben je woonachtig in Bolsward.

Je werkt op basis van een nul-uren contract.
Voldoe jij aan de functie-eisen en spreekt onze organisatie jou aan? Dan zoeken we jou! Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.
Vragen uitsluitend per mail.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.