Opgave Bolswarder bedrijfsvolleybal geopend

De inschrijving voor het Bolswarder bedrijfsvolleybal is geopend. Volleybalclub Bolsward organiseert dit volleybaltoernooi voor ondernemingen en instellingen uit Bolsward en omgeving dit jaar voor de 24e keer. De datum van dit inmiddels bekende evenement is 19 april. Speeltijd: 19.00 tot 23.00 uur.

Het fluiten is in handen van leden van Volleybalclub Bolsward. De kosten bedragen vijftig euro per team. Er kunnen 18 teams meedoen, in drie categorieën: A, B en C. Men wordt verzocht zelf tevoren de eigen sterkte te bepalen. Omdat zich doorgaans meer ploegen melden dan geplaatst kunnen worden, is het raadzaam zo snel mogelijk in te schrijven, onder het motto; wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Opgeven kan bij Hans Mol, via email: zeemol@hetnet.nl. De inschrijving sluit definitief op 9 april.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.