Openlucht Pinksterviering in Greonterp

GREONTERP – Zondag 5 juni 09.30 uur is er een Pinksterviering onder leiding van pastoor Peter van der Weide bij de 200 jaar oude Klokkentoren van Greonterp. Een viering onder de open hemel, dat past wel bij Pinksteren, een prachtige plek, eigenlijk midden in de natuur waarbij stil gestaan wordt bij het waaien van de Geest.

Een van de tekstken luidt: “Je ademt leven in | Je ademt leven uit. | Je ademt naar anderen toe | met je woorden, je lachen je zingen”. Een viering dus om ‘op adem’ te komen.

De viering wordt opgeluisterd met zang en muziek door het St. Ceciliakoor en Fanfare Blauwhuis. Na afloop is er een collecte voor missionaire werkers die zich inzetten voor de kwetsbare mens wereldwijd.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.