Opening rijhal Hanzeruiters

Na 12 jaar  vergaderen, onderhandelen en plannen kon zaterdagmiddag de nieuwe rijhal van paardensportvereniging de Hanzeruiters worden geopend. Oud burgemeester mevrouw Vroegindeweij en oud wethouder Jelle Brouwer opende de rijhal.

Hiervoor moest mevrouw Vroegindeweij vanuit een koets eerst een ring steken waaraan de sleutel was gehangen. Hierna werd de naam onthuld van de hal:”De Hanzeruiters”.  De verhuizing heeft de vereniging veel nieuwe leden opgeleverd. Voor de verhuizing en bouw van de rijhal had de vereniging zo’n 100 leden en nu, bij de opening, kon voorzitter Maurits Jonker melden dat er 200 leden waren. De vereniging is opgericht in 1968 onder de naam Hoefslag en werd na zeven jaar veranderd naar de Hanzeruiters.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.