Open slaapkamermiddag van Sinterklaas (foto's en video)

Terwijl sinterklaas door de stad rondliep en vrolijk de vele kinderen handjes gaf en zijn zwarte pieten pepernoten uitdeelden, was in Het Weeshuis zijn slaapkamer te bezichtigen.

En ook daar waren vele kinderen te vinden die maar wat graag de slaapkamer en werkkamer van de Goedheiligman wilden bewonderen. En stiekem waren er ook veel ouders die een nieuwsgierige blik in de kamer van Sinterklaas wierpen.

Tegen half 5 kwam ook de sint met zijn pieten naar zijn werkkamer.Maar tijd om uit te rusten had hij niet want de kinderen stonden bij wijze van spreken in de rij om op de foto te komen, een handje te geven of om sint of piet een vraag te stellen.

Nadat ieder kind tevreden gesteld was trok sinterklaas zich terug om te gaan slapen en zich voor te bereiden op een lange nacht over de daken te trekken.

Foto’s Petra Kroon.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.