Open Podium in Bloemkamp


Op woensdag 26 oktober organiseert woonzorg- en behandelcentrum Bloemkamp in Bolsward, onderdeel van Patyna, voor het eerst het open podium “Bloemkamp in Concert”.

Bewoners, familieleden, medewerkers, vrijwilligers, iedereen, die Bloemkamp een warm hart toedraagt, wordt uitgenodigd om zijn of haar talenten te laten zien. Dansen, musiceren, zingen of acteren, alles is mogelijk. Bloemkamp in Concert begint om 16.00 uur en vindt plaats in de kapel van Bloemkamp.

Ook inwoners van Bolsward en omgeving zijn van harte welkom om Bloemkamp in Concert te bezoeken. Na afloop is er onder het genot van een hapje en een drankje de gelegenheid om gezellig na te praten. Het Concert is gratis voor bewoners en aan bezoekers wordt een kleine bijdrage gevraagd. Voor vragen kunt u contact opnemen met Froukje Bosma via 0515-572944 of froukje.bosma@patyna.nl.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.