Open Podium in Bloemkamp

 

Op vrijdag 5 mei  aanstaande organiseert woonzorg- en behandelcentrum Bloemkamp in Bolsward, onderdeel van Patyna, voor de tweede keer  “Bloemkamp in Concert”.

Bewoners, familieleden, medewerkers, vrijwilligers, iedereen, die Bloemkamp een warm hart toedraagt, wordt uitgenodigd om dit  concert bij te wonen. De muzikale gasten hebben allemaal een band met Bloemkamp en treden pro deo op.

Bloemkamp in Concert begint om 16.00 uur en vindt plaats in de kapel van Bloemkamp. Ook inwoners van Bolsward en omgeving zijn van harte welkom om Bloemkamp in Concert te bezoeken. Na afloop is er onder het genot van een hapje en een drankje de gelegenheid om gezellig na te praten. Het Concert is gratis voor bewoners en aan bezoekers wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Heb u een connectie met Bloemkamp en wilt u ook een keer meedoen, of weet u iemand die pro deo onze bewoners een mooi moment willen geven? Grijp dan uw kans!  Dansen, musiceren, zingen of acteren, alles is mogelijk.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Froukje Bosma via 0515-572944 of via de mail

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.