Open erf bij boer Brandsma

Tijdens het Lekker naar de Boer weekend op 20 en 21 juni bent u op zondag 21 juni van harte welkom op de boerderij van boer Brandsma op het Ugoklooster.

Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur is er bij de boer “open erf” en zijn er rondleidingen. U maak kennis met inspirerende boeren en boerinnen en ontdek wat biologisch boeren zo bijzonder maakt.

Hierdoor kunt u met eigen ogen zien dat samenwerken met de natuur zo gemakkelijk lijkt, maar heel veel vakmanschap vereist. Want behalve voor de heerlijkste ingrediënten voor je maaltijd, zorgt de biologische boer ook voor het milieu, dierenwelzijn en de natuur.

Het bedrijf van Brandsma is een biologisch dynamisch melkveebedrijf. Sinds 2006 melkt men de koeien sinds met een melkrobot en kunnen de koeien zelf bepalen wanneer ze gemolken willen worden. In de zomer passen we dag en nacht beweiding toe.

Lees ook: Koeien dansend de wei in

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.