Open dag woonzorgcentrum Avondrust Makkum.

Bent u benieuwd wat Woonzorgcentrum Avondrust voor u kan betekenen? Of wilt u als familielid, vrijwilliger of buurtbewoner gewoon een keertje rondkijken?

Het kan tijdens de open dag op zaterdag 19 maart van 10.00 – 14.00 uur aan de Kerkeburen 66 in Makkum.
Wij openen onze deuren voor iedereen die meer wil weten over wonen,zorg, Zorg Thuis, stage of vrijwilligerswerk in het woonzorgcentrum.

U kunt een rondleiding krijgen inclusief het bezichtigen van een appartement en diverse ruimtes. Er vinden diverse activiteiten plaats zoals de Schilder- en Nifelclub, Meer Bewegen voor Ouderen, Shuffelenen kunt u met een vrijwilliger een ritje op de duofiets maken. Ook is er een kleine informatiemarkt met stands van organisaties die hun diensten aanbieden in Avondrust zoals o.a. de Rabobank, Thuisopticiens, Fysiotherapie Zuidwest.De “Hangploeg” zorgt voor de muzikale omlijsting.

Kinderopvang Thuishuis Doerak houdt ook open huis daar kunnen kinderen spelletjes doen en is een springkussen aanwezig. Tot slot kunt u de dorpstuin met dierenverblijf bewonderen.
Vanaf 12.00 uur kunt uin Restaurant Waerdsichtgenieten van een maaltijd in buffetvorm*.
(*na aankoop van een maaltijdbon á €5, p.p.)

U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 14:00 uur.
Graag tot ziens op zaterdag 19 maart!

Woonzorgcentrum Avondrust
Kerkeburen 66 8754 EB Makkum

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.