Open dag Sint Maartenschool

In het kader van de week van de BMS zet de Sint Maartenschool woensdag 4 maart haar deuren open voor alle belangstellenden.

Ouders die een basisschool gaan kiezen, worden speciaal en van harte uitgenodigd voor een gesprek, informatie en een rondleiding.

Natuurlijk zullen we vertellen over het onderwijs aan de Sint maartenschool: visie, aanpak, en opbrengsten. Maar gelukkig is een school meer dan dat alleen.

De leerkrachten willen iedereen laten kennis maken met de schoolgemeenschap Sint Maarten. U wordt letterlijk en figuurlijk meegenomen de school in om te ervaren wie en hoe we zijn.

Ook vertellen we natuurlijk graag over de plannen met betrekking tot de realisatie van het Natuurlijk Avontuurlijk schoolplein dat in 2015 gerealiseerd gaat worden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.