Open dag Popskoalle

De Popskoalle aan de Franekerstraat 35 in Bolsward houdt zaterdag 14 maart in samenwerking met de Muziekboerderij een open dag van 11.00 tot 16.00 uur.

Alle docenten van de Popskoalle zijn aanwezig om samen met de leerlingen te musiceren. Er is voor iedereen, van jong tot oud, die geïnteresseerd is in het spelen van een instrument de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende instrumenten die in de popmuziek gebruikt worden.

Gezien de groeiende animo zal er vanaf heden ook gestart worden met bandcoaching-lessen. Deze lessen zullen gegeven worden door docenten van de Popskoalle in de compleet ingerichte oefenruimtes van de Muziekboerderij.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.