Open dag muziekschool Bolsward en Koudum

Kunstencentrum Atrium, onderdeel van Cultuur Kwartier Sneek organiseert op 17 mei een open dag op de muziekscholen in Bolsward en Koudum.

De open dag in muziekschool Bolsward aan Schoolstraat 3 is van 14.00 tot 16.00 uur. Dit is het moment voor oriëntatie op muzieklessen voor het nieuwe seizoen: wordt het gitaar, zang, drums of toch saxofoon?

 

Bij twijfel kan er altijd via www.atriumsneek.nl een gratis proefles worden aangevraagd. In de muzieklokalen geven de docenten en hun leerlingen demonstraties en open lessen. Verder treden leerlingen van de muziekscholen op en is er informatie over de lessen, lestarieven en aanschaf van instrumenten.

Voor theater-, muziektheater-, dans-, beeldende kunst-, fotografie en literaire lessen en/of cursussen kan men op 24 mei terecht bij de open dag van Cultuur Kwartier Sneek in Sneek. In het Atrium worden allerlei presentaties, open lessen en proeflessen gegeven en Theater Sneek start de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.