Open dag in Antonius Ziekenhuis


Dit jaar bestaat het Antonius Ziekenhuis 115 jaar en Thuiszorg Zuidwest Friesland 70 jaar! Dit wordt gevierd tijdens de open dag op zaterdag 15 september 2018 van 10 tot 15 uur in het Antonius Ziekenhuis in Sneek.


Een kijkje achter de schermen
Tijdens de open dag voor jong en oud laten het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland door middel van een interessante route door en rondom het ziekenhuis in Sneek alles zien. Zo kan men door een levensgroot hart lopen en te weten komen hoe het precies werkt. Ook is er een grote tent in de vorm van een oog waarin allerlei informatie te vinden is over dit zintuig. De fysiotherapeuten hebben iets nieuws in huis! Bij de revalidatie in het ziekenhuis wordt gewerkt met een fietslabyrint. Op de open dag kunnen bezoekers  de fiets bekijken én testen.

De medewerkers van Thuiszorg Zuidwest Friesland vertellen over de vele mogelijkheden binnen de thuiszorg, zoals nachtzorg en kindzorg.
Verder geven onder andere de keuken en de (vernieuwde) afdeling Vrouw en Kind een kijkje in hun keuken!

Meer praktische informatie op: www.mijnantonius.nl/jubileum

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.