Open dag bij distilleerderij De Stiekeme Stoker

Bolsward- Komende zaterdag stelt eigenaar Wiepie Oenema de deuren open van distilleerderij De Stiekeme Stoker in Bolsward. 

Tijdens de Open Dag laat Wiepie zien hoe verschillende gedistilleerde dranken worden gemaakt. De steeds meer gewaardeerde Oenema Beerenburg, jenever en diverse likeuren komen aanbod. Distilleerderij de Stiekeme Stoker bereid volgens heel oude recepturen voor de liefhebbers een speciale smaakvolle natuurzuivere Beerenburg, zonder toevoegingen van kleurstoffen en houdbaarheidsmiddelen. De basis voor de Beerenburg is een eigen stokerij en dubbel gestookte graanjenever.

De Stiekeme Stoker maakt veel gebruik van streekproducten. Het graan wordt bij een lokale boer in de Westereen geoogst. Boeren hebben het in de zomer druk gehad met de oogst van het graan. Belangstellenden zijn welkom op de Open Dag. Naast het proeven van Beerenburg is er ook live muziek en paling rokerij. De Open Dag is van 10:00 uur tot 16:00 uur aan het Bolwerkplein 8 in Bolsward.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.