Opbrengst Heamiel Taveerne overhandigt aan Bolstjurrich (video)

Traditioneel stonden ook dit jaar de leden van de Lions en Rotary van Bolsward in Taveerne de Waegh onder het stadhuis van Bolsward.

Bolsward kon tijdens de feestdagen in juni even bijkomen van het feest op het terras bij het stadhuis van Bolsward onder het genot van een kopje koffie en  thee, bier, wijn of fris. De opbrengst gaat ieder jaar naar een goed doel en vorig jaar was de opbrengst voor Kleintje Bolstjurrich en ook dit jaar werd de opbrengst geschonken aan het kleine zusje van Bolstjurrich.

Bij Kleintje Bolstjurrich worden een aantal acts van het straattheaterfestival op zaterdagmiddag naar de verzorgingstehuizen en het verpleeghuis van Bloemkamp gebracht op zaterdagmorgen. Zodat ook deze groep mensen kan genieten van het straattheater.

Donderdagavond 24 september werd de cheque overhandigd aan de voorzitter van Bolstjurrich Sjoerd IJdema. Hij kreeg hem overhandigd door de voorzitters van zowel de Lions en de Rotary.

Op de foto van links naar rechts:Tom Houtsma, voorzitter Lions, Sjoerd IJdema, voorzitter Bolstjurrich, Simon de Witte, voorzitter Rotary.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.