Opbrengst donaties voor Maarten’s kankeronderzoek stijgt verder

Waalwijk, 26 augustus 2018 – De onvoorstelbare zwemprestatie van Maarten van der Weijden blijft tot de verbeelding spreken. De afgelopen dagen is het aantal donaties voor kankeronderzoek opnieuw sterk gestegen. De laatste stand is 4,3 miljoen euro. Dat maakte een gelukkige Maarten van der Weijden vanmiddag bekend tijdens een huldiging in zijn woonplaats Waalwijk.

Maarten zwom afgelopen weekend 163 kilometer en 55 uur om geld op te halen voor elf verschillende kankeronderzoeken. Bij de huldiging maandagavond in Leeuwarden stond de teller op 2,5 miljoen euro. Dat bedrag is sindsdien fors gestegen.

Maarten hoopt de magische grens van 4,5 miljoen euro donaties te halen. Dan kunnen alle geselecteerde onderzoeken optimaal worden ondersteund. Daarom blijft doneren voorlopig mogelijk via www.11stedenzwemtocht.nl.

Vandaag werd Maarten feestelijk gehuldigd in Waalwijk, met onder andere optreden van O’G3NE en Guus Meeuwis.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.