Opbrengst Dankstond naar Voedselbank

Exmorra-Allingawier – Germ Koopmans en Pieter Ypma van de PKN kerk Exmorra-Allingawier verrasten woensdagavond de Voedselbank Bolsward met een grote hoeveelheid ingezamelde levensmiddelen.

Zowel met Dankstond als Bidstond activeert de diaconie van deze kerkelijke gemeente alle inwoners van beide dorpen om producten af te staan. Meteen na de Dankstond in Exmorra werden de ingezamelde levensmiddelen naar het depot in Bolsward gebracht, waar vrijwilliger Lolke Dijkstra de goederen in ontvangst nam.

Namens de Voedselbank Bolsward bedankte hij Koopmans en Ypma voor de royale opbrengst uit beide dorpen en de medewerking van de PKN gemeente.

Op de foto, de levensmiddelen uit Exmorra/Allingawier met links Germ Koopmans en rechts Pieter Ypma.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.