Opa’s en oma’s worden verwend met kerstdiner

Maandagavond 18 december werden 14 opa’s en oma’s uit Bolsward verrast op een geheel verzorgd kerstdiner bij Het Weeshuis in de Kerkstraat van Bolsward.

Een initiatief van Gritta van Buren van GRITTA event-styling-food en Mylan Lin van Het Weeshuis die  een leuk initiatief wilden opzetten voor een doelgroep die het verdient. En daarin slaagden ze wat de gasten betreft Cum Laude want het menu viel in de smaak. Het driegangenmenu bestond uit champignonsoep, varkenshaas met puree van erwt en appel en als dessert huisgemaakte tiramisu.

Uiteraard kon een bezoek van de kerstman niet uitblijven, hij deelde wat presentjes uit en zond kerstliederen met de gasten.

Die gasten waren uiteraard extra feestelijk gekleed en een enkeling had speciaal de krulspelden te voorschijn gehaald om er deze avond tiptop uit te kunnen zien.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.