Opa’s en oma’s worden verwend met kerstdiner

Maandagavond 18 december werden 14 opa’s en oma’s uit Bolsward verrast op een geheel verzorgd kerstdiner bij Het Weeshuis in de Kerkstraat van Bolsward.

Een initiatief van Gritta van Buren van GRITTA event-styling-food en Mylan Lin van Het Weeshuis die  een leuk initiatief wilden opzetten voor een doelgroep die het verdient. En daarin slaagden ze wat de gasten betreft Cum Laude want het menu viel in de smaak. Het driegangenmenu bestond uit champignonsoep, varkenshaas met puree van erwt en appel en als dessert huisgemaakte tiramisu.

Uiteraard kon een bezoek van de kerstman niet uitblijven, hij deelde wat presentjes uit en zond kerstliederen met de gasten.

Die gasten waren uiteraard extra feestelijk gekleed en een enkeling had speciaal de krulspelden te voorschijn gehaald om er deze avond tiptop uit te kunnen zien.


7 reacties

 1. Elly Foekema
  Joke Talman
  Michiel Foekema

 2. Elly Foekema schreef:

  Dat zijn oom Paul en tante fokje

 3. Ilse Dondorp schreef:

  Dat heeft onze oma Jo zeker verdiend!

 4. En wat was het een eer om daar bij te mogen zijn.Wat werden wij verwend met zang muziek verhalen Ook de Kerstman kwam op visite En boven al het smaakvolle dine van het Weeshuis allen die hier aan meegewerkt hebben onze grote dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *