Op de foto met een Oehoe tijdens doe middag Marnecollege (foto album)

Ook de tweede doe middag op het Marnecollege is succesvol verlopen. Op de eerste kennismakingsmiddag van vorige week kwamen al ruim 370 kinderen af, ook deze middag kwamen enkele honderden kinderen van de basisschool kennis maken.

De leerlingen werden verwelkomd door Marneleerlingen uit klas 1 en een aantal docenten. Na een welkomstwoord werden ze onder begeleiding van twee leerlingen naar de lessen gebracht.

Het thema van de open dag op 18 februari is ‘Ik straal’ en dit was ook bij diverse lessen tijdens de doe-middag te zien. Er zijn lampjes gemaakt en ook glow-in-the-dark-schilderijtjes. Maar er waren ook lessen etaleren, pizza’s bakken en muziek te volgen. De kinderen maakten tijdens de biologieles kennis met een wel hele speciale gast namelijk een echte Oehoe. Een heel gevarieerd aanbod en een mooie opmaat naar de open dag van 18 februari.

Tjalling van der Schaaf stond met zijn Oehoe en een kerkuil, kinderen mochten met één van de uilen op de foto en dat was niet tegen dovemansoren gezegd.

Foto album. Door Petra Kroon

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.