Op de fiets naar Serious Request

Over een twee weken gaat de actie Serious Request van 3 FM weer van start en ook dit jaar gaat een groep Bolswarderd die actie steunen.

Na 2 jaar gewandeld te hebben vanuit Bolsward naar het glazen huis in respectievelijk Leeuwarden en Haarlem, gaat de groep dit jaar fietsend naar het glazen huis dat staat in Heerlen. “We doen dit op een “gewone ” fiets en in estafettevorm, er fietsen continu 2 mensen en om het uur wisselen we en zo gaan we deze tocht van 318 km afleggen”:Aldus Wilfred de Bruijn, één van de fietsers. Dit jaar bestaat de groep uit Johan de Jong, Ilse de Jong, Cor Bekema, Evelien Jager, Tom de Bruijn en Wilfred de Bruijn.

De groep wordt begeleid door een busje die mee zal rijden. Hierin kan de groep eten, drinken en slapen als ze niet hoeven te fietsen. De Bruijn:”De bus waarin we rijden is aangeboden door Sporthuis AP vd Feer en op de fiets hebben we een navigatiesysteem dat mogelijk wordt gemaakt door Rijwielhandel De Kroon”.

De groep vertrekt op zaterdag 19 december om 12 uur vanaf Frans’ Hollands Eethuis. Hier krijgen ze eerst een heerlijke lunch aangeboden. “We hopen zondag rond de middag aan te komen in Heerlen. Wil je ons steunen dat mag natuurlijk altijd, kijk dan op https://kominactie.3fm.nl/actie/serious-bolsward15”: Aldus De Bruijn.
Maar u kunt ook bij Frans’ Hollands Eethuis en in de SC Bolsward kantine uw donatie in de bussen doen die daar staan.

Ook kunt u bieden op 2 foto’s op canvas (60×90 cm) die bij Frans Hollands Eethuis hangen. De opbrengst gaat naar de actie Serious Request. Deze foto’s zijn kosteloos gedrukt door Artimedes B.V uit Wommels.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.