Ook vrijdag en zaterdag Bolle activiteiten

Niet alleen de 1e donderdag van oktober wordt volledig benut, ook op de vrijdag en zaterdag organiseert stichting Bolletongersdei verschillende ‘Bolle’ activiteiten.

Op vrijdag wordt de reguliere koopavond opgeleukt door verschillende Bolswarder artiesten. Vanaf 5 uur zullen zij verspreid door de binnenstad hun muzikale kunsten ten gehore brengen. Na een uur of 7 kunt u genieten van de muziek van de jonge, talentvolle band Nicsz!

Zaterdags is het de moeite waard om even langs de mooie Broerekerk te lopen. ’s Ochtends vind hier de kinderbraderie plaats waar kinderen hun spulletjes onder alle weersomstandigheden aan de man kunnen brengen. Om mee te doen hoeven de kinderen zich niet op te geven. Zorg dat je om 8 uur aanwezig bent en probeer zoveel mogelijk te verkopen! In de Broerekerk kunnen kinderen van 2 tot 4 uur hun huisdieren showen, het is tenslotte dierendag! Ook is Pieter Veenstra van Dierenartsenpraktijk aanwezig om vragen over de huisdieren te beantwoorden.

Ook is er voor de kinderen een oudhollands spellencircuit door de stad. De start is tussen 1 en 3 bij de Jumbo en voor iedere deelnemer ligt wat lekkers klaar.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.