Ook deze zomer elke donderdag markt in Woudsend

In het centrum van het gezellige watersportdorp Woudsend wordt ook deze zomer op donderdag de bekende Boerenmarkt georganiseerd. Een markt van 11.00 tot 17.00 uur met elke donderdag meer dan 35 standhouders.

Het aanbod is gevarieerd en kan per donderdag verschillen. U vindt er heerlijke verse streekproducten (food) aangevuld met andere verrassende (cadeau-)artikelen (nonfood). Het bijzondere aan deze markt is dat het een thema-markt betreft met producten uit de regio, alles in het teken van de natuur en het leven op het platteland.

Ook dit jaar verwacht de organisatie weer veel bezoekers, zowel toeristen als bezoekers uit de regio. Bezoek het historische Woudsend en laat u verrassen door het ruime aanbod op de Boerenmarkt. Haal hier uw groenten, fruit, jam, honing, brood, zuivel, vlees, vis, thee en andere leuke artikelen.

Meer informatie op: www.welkominwoudsend.nl/boerenmarkt

Foto (C): Thea de Jong 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.