Ontsluiting Hartwerdervaartplan niet meer via Dr. Beekhuissingel

Het is nog niet zoals het gaat worden maar de toegang tot het Hartwerdervaartplan met een auto kan niet meer via de Dr. Beekhuissingel. Tot vorige week was het nog steeds mogelijk de nieuwbouwwijk via deze straat binnen te rijden.

Eind vorig jaar besloot de gemeente dat de ontsluitingswegen voor deze nieuwe wijk voortaan via de rondweg zouden gaan lopen. (Via de Catrijn Epessingel en de Rinck Baukestraat) Die laatste straat zou in eerste instantie ook de ontsluitingsweg worden vanaf de Dr Beekhuissingel. Maar bewoners van o.a. de Thomasstraat en de Brunostraat zagen dat niet zitten. De Dr. Beekhuissingel wordt met name gebruikt door wandelaars, fietsers en schoolgaande kinderen.

De wegneembare paal waardoor brandweer en andere hulpverleners toegang kunnen krijgen is nog niet geplaatst, maar autoverkeer is niet meer mogelijk.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.