Online startersbijeenkomst Friesland

Op maandag 7 juni vindt er van 19.30 tot 21.00 de online startersbijeenkomst Friesland plaats!
Een online evenement voor starters, waar kennis & inspiratie opgedaan kan worden over het ondernemerschap! En goed nieuws: deelname is 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬! Vergeet jezelf alleen niet vooraf aan te melden. De volgende programma onderdelen komen aan bod:

Twee tafelgesprekken

Onze avondvoorzitter voert direct na de opening een boeiend plenair tafelgesprek met experts en ondernemers. Wat zijn de mogelijkheden van het beginnen van een bedrijf in crisistijd? Waar moet je zeker op letten als je aan het starten bent? En we horen een succesverhaal van een ondernemer.

Webinars

Gedurende de avond is het mogelijk een webinar te volgen. Hier doe je alle nodige kennis op over succesvol starten van een onderneming crisistijd. Je kunt kiezen uit verschillende onderwerpen, zodat je precies leert wat jij nodig hebt.

Keynote spreker: Friso Visser

Friso is de oprichter van Brain Fuel, een creatieve start-up die brainstorms en innovatiesessies organiseert voor partijen als Disney tot Amnesty en van Ali B tot de Politie. Zijn ondernemers avontuurt begon met een kickstart doordat ze langs mochten komen om hun nieuwe brainstormtool te presenteren op Harvard en MIT. Brain Fuel is niet Friso zijn eerste onderneming en vast ook niet de laatste: de ideeën blijven stromen.

Enthousiast geworden?

Meld je dan nu aan via https://startersdagen.com/evenementen/startersbijeenkomstfriesland/

Geef een antwoord