Online Knutselclub gestart van Bolswarder bedrijf Made by ÛS

Voor alle knutselgrage kinderen in Nederland is vorige week de Online Knutselclub van start gegaan. Dit is een initiatief van het Bolswarder bedrijf Made by ÚS, o.a. bekend van de kleurrijke paintings by ÚS.

Veel ouders stimuleren talenten als sportiviteit en muzikaliteit, door hun kind aan te melden bij een vereniging, maar creatieve kinderen worden vaak onvoldoende gestimuleerd op de juiste wijze. De werkwijze van de Online Knutelclub onderscheidt zich dan ook van andere knutselclubjes, de knutsellessen op school en workshops voor kinderen.

De nadruk ligt op het ZELF bedenken en ZELF maken, in plaats van NAmaken. Kinderen worden meer uitgedaagd, lezende kinderen kunnen zelfstandig aan de slag met het stappenplan en een kind bepaalt zelf hoelang het werkt aan zijn creatie.

Het doel van de Online Knutselclub is het stimuleren van creatief talent en creatief denken. Ouders kunnen hun kind vrijblijvend kennis laten maken door de Super Sinterklaas-knutsel aan te vragen via de website van Made by ÚS; www.madeby-us.nl.

En als openingsactie krijgen ouders korting op een halfjaarabonnement.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.