Onderzoek dienstverlening WWB-uitkering

Een WWB-uitkering is voor iedereen die in Nederland verblijft en te weinig geld heeft om in het levensonderhoud te voorzien.

Via de Wet werk en bijstand (WWB) behandelen gemeenten uitkeringsaanvragen en zorgen voor de uitbetaling van de uitkering. De gemeenten Súdwest-Fryslân en Littenseradiel willen graag weten wat mensen die een WWB-uitkering ontvangen van de dienstverlening vinden. Wat gaat er goed en wat kan er beter?

In februari ontvangen zo’n 1000 mensen met een uitkering in Súdwest-Fryslân en Littenseradiel een vragenlijst via de post. Onafhankelijk onderzoeksbureau SGBO voert het onderzoek uit. De uitkomsten zijn naar verwachting in de zomer van 2014 bekend.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.