Ondertekening overeenkomst Timm-woningen Bolsward

Vrijdag 7 maart ondertekenden wethouder Gea Akkerman en Foppe van der Meer, directeur van VDM uit Drogeham de overeenkomst voor de bouw van zeventien Timm-woningen.

 

De woningen komen aan de Greiden, op het terrein van de voormalige basisschool De Opbouw. Een uniek concept nieuwbouwwoning dat betaalbaar én energiezuinig is.

Nieuw en uniek concept

De Timm- woning is een nieuw concept woning waarbij we de bouwkosten zo laag mogelijk willen houden. Daarnaast zijn de woningen energiezuinig en maakt VDM gebruik van duurzame materialen. Bij de prijs van woning zit al een keuken en badkamer inbegrepen. Daarnaast hebben de woningen bij oplevering al een vloer en is het spuit-en schilderwerk gedaan. In alle woningen is vloerverwarming aangelegd. “We vinden het mooi dat we de eerste Timm-woningen in Bolsward in de verkoop kunnen brengen” aldus Foppe van der Meer, directeur VDM.

Wethouder Gea Akkerman is enthousiast over de Timm-woning. “Ik denk dat we met dit type woning goed inspelen op de vraag vanuit de markt. De woningen zijn een mooie aanvulling voor het woningaanbod in Bolsward”. Het plan sluit ook goed aan bij de wens van de gemeenteraad om meer betaalbare woningen te bouwen in Súdwest-Fryslân.

De prijs van de woningen komen tussen de € 109.000 en € 125.00 euro (vrij op naam) te liggen. Op de website www.timmhuis.nl is meer informatie te vinden over de Timm-woning.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.