Onderscheiding Noordelijke Slagers Manifestatie; Een kroon op het werk van Slagerij de Boer in Bolsward

Op 10 november zijn weer de vakwedstrijden gehouden op de Noordelijke Slagers Manifestatie in Zwolle. waarbij slager de Boer goed heeft gepresteerd. Drie van zijn ambachtelijk bereide producten hebben uistekend gescoord, namelijk ; de lichtgerookte Wijnham, de Turfgerookte Droge Worst en de Grilworst, hiermee werd GOUD behaald.

De N.S.M. vakwedstrijden gelden als één van de meest prestigieuze van Nederland. De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters uit het bedrijfsleven en docenten uit de vakopleiding voor Food. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op smaak, uiterlijk, presentatie en originaliteit. Er waren in totaal 12 rubrieken. De beste inzendingen in elke rubriek zijn bekroond. Hieruit worden voor de 5 noordelijke provincies ook een kampioen gekozen en natuurlijk een jongeren kampioen en de algemeen kampioen van 2014 van de N.S.M.

Door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden onderscheidt de slager zich. Slager de Boer benadrukt dat hij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit zijn, heeft de slager met deze nationale vakwedstrijd daadwerkelijk bewezen.

Nieuwsgierig gworden?
De klanten van slagerij de Boer zijn deze week van harte welkom om de bekroonde producten te komen proeven in zijn winkel aan de Jongemastraat te Bolsward. Graag tot ziens.

Yde de Boer met zijn drie prijswinnende producten

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.