Ondernemersvereniging Bolsward aanwezig op bedrijvencontactdagen

Leeuwarden – Op 21 en 22 maart vinden in het WTC EXPO te Leeuwarden de Business Contact Dagen Noord plaats.

Deelnemer van het eerste uur is het Súdwest Fryslân ondernemersplein. Een collectief van gemeente en ondernemers die zich gezamenlijk presenteren op de beurs. Het WTC EXPO heeft voor de editie van 2017 het voortouw genomen in de organisatie van het plein. Ondersteund door enkele enthousiaste ondernemers uit de gemeente SWF.

Het Súdwest-Fryslân Plein krijgt een huiselijke uitstraling met een warm karakter om de verbinding tussen ondernemers te vergroten. In het midden kunnen de deelnemers gebruik maken van het gezamenlijke horecaterras waar men gasten kan ontvangen.

Elke dag vindt er een aansprekende activiteit plaats. Zo is Egon Diekstra, van Hamilton Bright, al vastgelegd als gastspreker op het Súdwest-Fryslân Plein en zal Meine de Vlugt van de BrainFitnessClub op woensdag een ‘Kickstart your day’ sessie houden. Bij de vorige edities waren vooral de Sneeker en IJlster ondernemers vertegenwoordigd, deze editie zijn er ondernemers uit meerdere regio’s actief zoals de ondernemersvereniging van Bolsward.

Via Groot Sneek

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.