Ondernemersvereniging Bolsward aanwezig op bedrijvencontactdagen

Leeuwarden – Op 21 en 22 maart vinden in het WTC EXPO te Leeuwarden de Business Contact Dagen Noord plaats.

Deelnemer van het eerste uur is het Súdwest Fryslân ondernemersplein. Een collectief van gemeente en ondernemers die zich gezamenlijk presenteren op de beurs. Het WTC EXPO heeft voor de editie van 2017 het voortouw genomen in de organisatie van het plein. Ondersteund door enkele enthousiaste ondernemers uit de gemeente SWF.

Het Súdwest-Fryslân Plein krijgt een huiselijke uitstraling met een warm karakter om de verbinding tussen ondernemers te vergroten. In het midden kunnen de deelnemers gebruik maken van het gezamenlijke horecaterras waar men gasten kan ontvangen.

Elke dag vindt er een aansprekende activiteit plaats. Zo is Egon Diekstra, van Hamilton Bright, al vastgelegd als gastspreker op het Súdwest-Fryslân Plein en zal Meine de Vlugt van de BrainFitnessClub op woensdag een ‘Kickstart your day’ sessie houden. Bij de vorige edities waren vooral de Sneeker en IJlster ondernemers vertegenwoordigd, deze editie zijn er ondernemers uit meerdere regio’s actief zoals de ondernemersvereniging van Bolsward.

Via Groot Sneek


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *