Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân 2021: dit zijn de zeven nominaties

Boomsma Shipping, Brandmerck, Brandsma Digitaal Meten, De Stille Boot, EFKO beton, Tegelgroothandel Julius v/d Werf en The Imagineers zijn genomineerd voor de verkiezing ‘Beste bedrijf van Súdwest-Fryslân 2021’.

De jury koos deze zeven bedrijven uit de zestien bedrijven die in de race waren voor de titel. De zestien bedrijven zijn door sectorspecialisten van YnBusiness bezocht. Ynbusiness heeft de bedrijven bevraagd op de thema’s ondernemerschap, bedrijfsvoering, financieel en innovatie en heeft bij de jury verslag uitgebracht. De jury was blij verrast met alle inzendingen en kon maar moeilijk een keuze maken voor de genomineerden. Dit is de reden dat er deze editie zeven bedrijven genomineerd zijn voor de prijs, in plaats van zes zoals in eerste instantie de bedoeling was.

Juryvoorzitter Dennis Carton: ‘Innovatie en ondernemen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zeker met een toekomst waarin werken, wonen en ondernemen drastisch gaan veranderen. Dat vraagt veel van ondernemers. Niet voor niets is het thema van deze editie van de Ondernemersprijs dan ook: Ynnovaasje, fernije foar in bettere takomst.’

Naast Dennis Carton, directeur van YnBusiness, bestaat de jury van de Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân 2021 uit de volgende personen: Mascha Perquin van Mama Mascha, Johanna Jorritsma van Royal Vriesco  / A House of Happiness, Wytze Rijke, TechnologieCentrum Noord-Nederland en Tjeerd-Anne Meester, Meester Nautic (winnaar Ondernemersprijs 2019, thema sociaal werkgeverschap). In de week van 11 oktober bezoekt de jury de zeven genomineerde bedrijven en kiest vervolgens de drie finalisten.

Uitreiking Ondernemersprijs

De finale van de verkiezing ‘Beste bedrijf van Súdwest-Fryslân 2021’ is op 15 november tijdens het Ondernemersevent in Theater Sneek. Alle ondernemers in Súdwest-Fryslân zijn van harte welkom om bij dit event aanwezig te zijn. Naast de finale tijdens het Ondernemersevent zijn er inspirerende sprekers en is er gelegenheid om bij te praten met collega-ondernemers.

Meld je alvast aan voor het event op www.sudwestfryslan.nl/ondernemersprijs.

Bron: gemeente Súdwest-Fryslân

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.